Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Promocija Warehouse artist project Gunu
(Rejting 0 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Bobo Delić   
Utorak, 27 Rujan 2011 20:23

U subotu, 1. listopada 2011. godine starta nova sezona Warehouse Skateparka. Warehouse Skatepark je otvorenje doživio u veljači 2011. godine kao prvi extreme centar u Hrvatskoj.  

Nova sezona Warehouse Skateparka donosi niz novosti kao što su povoljnije cijene i bogat extreme sport program, prvi od kojih je na redu promocija Warehouse artist project Gunu serije skate dasaka. 
Promocija Warehouse artist project Gunu serije skate dasaka će se održati u subotu, 1. listopada 2011. godine s početkom u 20 sati.
 


Event će se sastojati od promocije skate dasaka nastale u suradnji Warehousea i konceptualnog skateboard branda Gunu na čelu kojeg je akademski likovni umjetnik Luka Bunić, rezultat čega je serija skate dasaka nazvana Warehouse artist project Gunu. Prezentaciji će uslijediti aukcija hand made serije Gunu skate dasaka, a sredstva prikupljena aukcijom će se donirati domu za djecu August Šenoa u Zagrebu. Program će se nastaviti skate vožnjom u kojoj će prisustvovati ponajbolji hrvatski skate vozači, uključujući Warehouse skate team.
Garancija je to atraktivnog skate programa koji će definitivno zadovoljiti sve okupljene. Program će se nastaviti after partyem na kojem će glavnu rijeć imati glazbeni producent Sonarscope.
Tijekom cijele subote, 1 listopada, svi kupci Warehouse artist project Gunu skate daske, na poklon će dobiti t-shirt iz iste serije.

 

 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.