Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Skaterske vratolomije na 5. Diskonnectionu
(Rejting 0 od 5)
Skateboarding
Autor: Ivona Ivčević   
Subota, 07 Srpanj 2007 11:22
Warehouse je za svoj 10. rođendan na Cvjetnom trgu poklonio Zagrebu 5. po redu Diskonnection, događaj koji se već godinama organizira kao zimski, za promociju snowboarda, i ljetni koji promiče skateboard, bmx, surf, a uvijek i urbanu kulturu kroz bogat glazbeni i video program.
Ovoga puta su nastupali Overflow i Elemental uz iznenađenje, klapu Grdelin, koja je pojačala raznovrsnost i kozmopolitizam kojem težimo kroz svaki Warehouse Diskonnection.Uz 1.gradski urbani skate park i pozornicu na kojoj je unosio veselje naš već ustaljeni voditelj i domaćin Mario Kovač, tijek natjecanja se pratio kroz led ekran s VJ programom i tako se 9 natjecatelja probilo u finale te time već osvojilo sigurnih 300kn svaki, dok su 3 superfinalista zaradila min. 1.000kn. Pobjednik je za 10. rođendan Warehouse-a u skate uličnoj bitci odnio 10.000kn, a Cvjetni trg je bio ispunjen mnoštvom koje je pratilo dosada najatraktivniji WAREHOUSE ANNO X DISKONNECTION.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.