Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
TeenRokie report
(Rejting 0 od 5)
Skateboarding
Autor: www.kolektivmag.com   
Nedjelja, 30 Ožujak 2008 23:04
Eto ga… prošao je i prvi “TeenRookie” contest! Prošao je i nama Kolektivcima kao organizatorima odlično što se tiče svih stvari, od odaziva natjecatelja, publike do atmosfere i dobrog vremena tijekom cijelog eventa….

U globalu ovo je bio još jedan naš poluspontani skate event koji je prošao odlično… Moramo zahvaliti svima koji su došli i na bilo koji način podržali prvi Teenrookie. Najveće pohvale idu svakom od 36 natjecatelja koji su predstavljali svoje gradove i otoke pa redom zahvaljujemo predstavnicima gradova: Osijeka, Požege, Našica, Slavonskog broda, Male subotice, Zagreba, Bregane, Samobora, Ogulina, Rijeke, Pule, Otoka Cresa, Šibenika….

Zahvale naravno idu i našim sponzorima i glavnim pokroviteljima: Surf shopu, Horsefethers, 69slam, te Iriedaily, Madness shop i Warehouse shop… što su omogućili nagrade za prvih 5 pobjednika, te Ledo sladoledu koji je sve natjecatelje i publiku opskrbio svojim proizvodima.

Uglavnom kako je to izgledalo: 2 vožnje, kvalifikacijska i finalna vožnja… Vrlo jednostavno, nakon prve vožnje ostalo je 12 najboljih u finalu od kojih su najveći favoriti contesta kiksali, a oni neočekivani totalno briljirali.

Prvih 5 nagrađenih vozača ide ovim redosljedom:

  • 5. mjesto: Tomislav Vranić, Sl.Brod, 17 godina - 91bod
  • 4. mjesto: Tomislav, aka Tome, Šanić , Šibenik, 18 godina  101bod
  • 3. mjesto: Viktor Marčetić, Zagreb, 13 godina  110bodova
  • 2. mjesto: Nino Fanuko,  Pula, 17 godina  119bodova
  • 1. mjesto: Mario Fanuko, Pula, 19godina 120 bodova

Za jedan bod braća Fanuko vodili su bitku između sebe…. Velike pohvale i Viktoru Marčetiću koji je kao najmlađi natjecatelj definitivno briljirao i pokazao svima da se sa mladima ne treba šaliti….

Uglavnom, kao što ste primjetili na contestu je bilo nekih novih brandova pa se nadamo da će netko uskoro tražiti nekoga za sponzorstvo, i sigurni smo da će to biti neko sa teenrookia…. jer definitivno su svi pokazali svoj potencijal…. hvala prijatelji vidimo se na K3P touru round2 : )

Fotografije i svaštanešto ovdje:: www.kolektivmag.com
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.