Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Warehouse Video je gotov
(Rejting 0 od 5)
Skateboarding
Autor: Bobo Delić   
Četvrtak, 03 Studeni 2011 22:32

Povijest početka skateboardinga u Hrvatskoj napisana je još 1987. Godina je to kada je nekolicina mladića u Splitu i Zagrebu započela živjeti svoj američki skejt san. 

1997.godine, nakon burnih vremena rata i siromaštva u Zagrebu se rodio prvi skejt brand, Warehouse. Nije trebalo dugo da zaživi kao utočište i okupljalište srodnih duša, te brzo postao ikona skejtanja u Hrvatskoj. Sastavni dio tog izričaja i komunikacije svakako je i snimanje vožnje, editiranje uz specifičnu glazbu te pretvorba istog u video priču. 2001.godine, izašavši iz okvira amaterskog filma, prateći svjetske trendove, Warehouse je producirao prvi hrvatski profesionalni skejt video.

 

Deset godina nakon prvog , svijetlo dana će ugledati drugi Warehouse video. U vremenu kada svaki klinac može snimati mobitelom i svoj kratki edit odmah objaviti na internetu, u većini slučajeva na uštrb kvalitete,  Warehouse je krenuo drugim putem. Warehouse skejt team čine desetak najboljih skejtera u Hrvatskoj koji su razinu skejtanja približili Europskim standardima. Snimanje videa je trajalo tri godine, a lokacije snimanja  su uzduž i poprjeko cijele Europe. Warehouse video će svoju premijeru imati 19. studenog u Kinu Europa u Zagrebu.

 

Za više informacija o Warehouse videu ali i sudjelovanje u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti niz skejterskih čuda, posjetite službenu stranicu Warehouse videa 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.