Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Saša Radotić - državni prvak u brzom hodanju
(Rejting 0 od 5)
Sportsko /brzo/ hodanje
Autor: Saša Radotić   
Četvrtak, 18 Listopad 2007 00:28
Dio trke držao sam tempo s Vladimirom koji mi je već oko šestog kilometra počeo raditi na prednosti, ta prednost se povećala oko 200 metara da bi iza sedmog kilometra Vladimir produžio cestom a trebalo je skrenuti desno. Stao sam i počeo vikati za njim ali me nije čuo, žalosno sam produžio dalje ljut na organizatore što nisu bolje obilježili stazu...
Na startu hodačke utrke smo nas sedmorica: naša dva gosta iz Slovenije - Fabio i Vladimir, Želimir, Boris, Željko, Nedjeljko i ja. Kada smo krenuli sa starta trku smo poveli Fabio i ja, znao sam već iz iskustva da neću moći držati njegov tempo te sam dalje nastavio sa Vladimirom koji mi je već oko šestog kilometra počeo raditi na prednosti, ta prednost se povećala oko 200 metara da bi iza sedmog kilometra Vladimir produžio cestom a trebalo je skrenuti desno.Stao sam i počeo vikati za njim ali me nije čuo, žalosno sam produžio dalje ljut na organizatore što nisu bolje obilježili stazu.

Na svu sreću Vladimir se je nekom cestom poprijeko trčeći uspio vratiti na stazu te je dalje nastavio trku, deset kilometara sam prošao za 54 minute što sam smatrao vrlo dobrim prolazom ali tu je još jedna takva dužina za ishodati.

Zadnjih pet kilometara mi je bilo užasno teško, mislio sam da ću se svaki trenutak srušiti na cestu ali krajnjim naporima sam ipak došao do cilja.

Naši hodački rezultati su :
1. Fabio Ruzzier          1.39.14
2. Vladimir Veršec       1.48.30
3. Saša Radotić           1.53.34
4. Želimir Haubrih         1.54.10
5. Boris Lacković          2.03.30
6. Željko jozić              2.05.29
7. Nedjeljko Jozić         2.07.54Kako sam bio najbolji hrvatski predstavnik na ovoj trci, službeno sam postao državni prvak u brzom hodanju na 20 km. Moj rezultat na ovoj trci je sada moje najbolje vrijeme na 20km hodanja. Skinuo sam svoj najbolji rezultat za nekih 20 sekundi, po drugi put ove godine...

Veliki pozdrav od Saše !!!
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.