Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Jutarnja Gelender Liga jahala opet!!!
(Rejting 0 od 5)
Trekking
Autor: Boris Marić   
Petak, 18 Travanj 2008 23:36
Devetoro najhrabrijih, osam mužeka i jedna žena sve redom sljemenskih nemani, ovo rano jutro nije moglo odoliti pozivu našeg organizatora / mučitelja Sablje koji je preko opskurnog blog-a zakazao sastanak na Bliznecu u 5:30.
Uz malo kašnjenje troje neodgovornih, oko 5:40 je kolona krenula uzbrdo svima poznatom stazom od Bliznec parkinga do legendarnog gelendera. Neki su puhali i stenjali na uzbrdicama, neki šutali, a neki nisu zatvarali usta sve do vrha.

Vrijeme je bilo idealno, šuma taman zazalenila,.. osjećala se ljubav i strast u zraku. :-)

Ovaj pohod je bio jubilarnog i rekreativnog karaktera jer se prije godinu dana na današnji dan 18. 04. 2007. održalo prvo kolo sada već na daleko poznate Jutarnje Gelender Lige. Rejting ne postoji, ili postoji ali nije bitan, u svakom slučaju potpisnik ovih redova ih nije svjestan. Svi su se najviše radovali najavljenim palačinkama, a neki i bili iznenađeni domaćim špekom, kobasicama i lukom.

Troje najupornijih je vjerovatno skinulo i rekord staze u sporosti jer im je trebalo cca 1 sat i 30 minuta. Glavni inicijator ovakvog skoro nedostižnog tempa je bio aktualni i ponosni suvlasnik sličnog rekorda na stazi zimske Lagvić lige.

Nestrpljivi Chura se jako žurio na posao pa je propustio domaći špek i kobasice koje su gurmanski narezivali Nikola Stamenić i Pećo. Nikola Stamenić je odbio jesti luk!

Stej tjund na: sljemegelender.blog.hr
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.