Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Krali Marko Trails - Trka za junake
(Rejting 0 od 5)
Trekking
Autor: I.J.   
Subota, 22 Srpanj 2017 16:30

Ako volite trčanje, avanturističkog ste duha ili jednostavno tražite izazov koji je teško zaboraviti, predlažemo da posjetite Krali Marko Trails - trku za junake.

Od 22. do 24. rujna ove godine, u Varošu, Prilep u Makedoniji održati će se sedmo izdanje Krali Marko Trails. Najstarija i najveća planinska utrka u Makedoniji ima međunarodni karakter i iz godine u godinu raste. Prijave za ovogodišnje izdanje su otvorene (www.kmt.mk) o organizator očekije rekordan broj prijavljenih. 

Program Krali Marko Trails obuhvaća ukupno pet trka (četiri za odrasle i jednа dječju) koje će se održati u tri dana. Staze koje će natjecatelji trebaju proći su različitih dužina i ukupne visinske razlike. Najkraća trka Treskavec Trail duga je 16 km, a najduža trka Krali Marko Ultra Trail 110km. To je i najduža trka ove vrste ikada održana u  Makedoniji. Pored ove dvije, održat će se i utrke u dužini od 31km i 65km.

 

"Utrke u sklopu manifestacije Krali Marko Trails pogodna za skoro svakog tko želi da sudjeluje I i uživa u nevjerovatnom krajoliku oko Markove kule. Cijelo ovo područje bogato je historijom, tradicijom i kulturom i odlična je podloga za avanturu vrijednu pamćenja. Ono što je takođe zanimljivo je da trkа Kozjak Trail nа 65km i ultramarathon Krali Marko Ultra Trail na 110km kvalifikcijske utrke za UTMB. Po završetku trke, svaki takmičar dobija 4 ili 5 kvalifikacijskih bodova." - kaže Igor Jovanovski, direktor trke. 

Sudionici utrke će proći kroz Manastir Treskavec, trčati će oko Markove kule, Prilepskog jezera, popeti se na vrh Kozjak, vrh Edinak i proći kroz sela, manastire i prirodne rezervate. 


Za više informacija  posjetite www.kmt.mkFacebook Page https://www.facebook.com/kralimarkotrails/

Video - https://www.youtube.com/watch?v=n6zQfkOxttc&t=1s

Mail - Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.