Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Nova utrka Dalmatinske Trail Lige - Sinj Trail
(Rejting 0 od 5)
Trekking
Autor: Roberto Živaljić   
Nedjelja, 29 Travanj 2018 20:57

Mjesec svibanj nam uz lijepo vrijeme donosi i još puno toga lijepoga, a od ove godine i utrku Sinj Trail koja će svoje prvo izdanje doživjeti 12.05.2018. 

Ovom utrkom će grad Sinj koji je poznat po Alci i Velikoj Gospi dobiti još jedan način da se predstavi u najboljem svjetlu, kao grad sporta, avanture i adrenalina.

Sinj Trail je ujedno i 5. kolo Dalmatinske Trail Lige čime će staviti točku na i prvoj polovici lige koja se sastoji od 10 kola. Utrka se sastoji od tri dužinske kategorije. Najmanja kategorija, Bara, duga je 10 kilometara s 400 metara uspona te je prilagođena za sve dobne uzraste, a na njoj mogu nastupiti razni profili ljubitelja prirode, od hodača, rekreativaca pa do trkača.

 

Srednja kategorija, Čoja, duga je 22 kilometra i ima 1000 metara uspona i trkače koji će na njoj nastupiti vodi preko planine Visošnice i nevjerojatnih ljepota kanjona rijeke Sutine koji je ujedno i zaštićeni krajobraz.

Najveća kategorija, Alka, duga 33 kilometra s 1600 metara uspona i biti će izazov dostojan onima koji na njoj nastupe, ali će im uz to ponuditi i nevjerojatno iskustvo te raznolike prirodne ljepote koje nude planine Visoka, Visošnica i kanjon rijeke Sutine.

 

Utrka je zamišljena na način da u potpunosti predstavlja grad Sinj tako da će sudionici utrke imati prilike kušati domaće delicije poput uštipaka i sira, a za pobjednike utrke organizator je za nagrade pripremo izvorne sinjske proizvode. Za ostale sudionike tu će biti i nagradna igra na kojoj će moći osvojiti jako lijepe nagrade poput ulaznica za Muzej Sinjske Alke.

Sudionici utrke koji se prijave i uplate startninu do 05.05.2018. će imati osiguran puni startni paket. Prijavu i uplatu startnine je moguće izvršiti i nakon 05.05., pa i na dan utrke, međutim organizator ne garantira kompletan startni paket.

Sve dodatne informacije možete vidjeti na web stranici www.cetinaadventure.hr ili na facebook stranici Cetina Adventure, a prijave možete izvršiti na stotinka.hr. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.