Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Prezentacija trail i treking scene u Dalmaciji
(Rejting 0 od 5)
Trekking
Autor: Anamarija Marović   
Subota, 07 Veljača 2015 15:12

Trail i treking scena postaje sve veća i masovnija. Kakvo je trenutno stanje po tom pitanju u Dalmaciji može se saznati na prezentaciji "Trail i treking scena u Dalmaciji" koja će se održati 12.02. s početkom u 20 sati u Multimedijalnom kulturnom centru u Domu mladih u Splitu. 
Na prezentaciji, koju organizira novoosnovani Trail i treking klub Strka, će osim predstavljanja samog kluba biti predstavljen i Proljetni treking kup Dalmacije i to iz usta samih organizatora utrka. Tako će se predstaviti: Mosor Grebbening, ProminaTrek, Imbertrek i Jesenice treking.
Ovo je izvrsna prilika za sve koje zanima da se upoznaju s ovim sportom, njegovim utrkama i ljudima koji se bave trail trčanjem i trekingom. Prezentaciju će zaokružiti druženje uz šank i razgovor u predvorju amfiteatra nakon završenog izlaganja.

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.