Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Prijave za „Adriatic sport 6. Mosor Grebbening“ otvorene
(Rejting 0 od 5)
Trekking
Autor: Dragomir Čović Bili   
Četvrtak, 29 Ožujak 2012 21:33

Drage trekerice i trekeri, prijave za „Adriatic sport 6. Mosor Grebbening“ su otvorene! Mosor, jedan od klasika treking utrka u Hrvata, nestrpljivo vas očekuje.

Ova godina je po mnogo čemu drugačija od dosadašnjih za Mosor Grebbening i treking pokret u Hrvatskoj. Za Grebening je novina povratak u ligu, a u ligi je novina nikad veći broj utrka (12) i pojavljivanje generalnog sponzora u većini utrka. Tako je i Grebbening ove godine dobio generalnog sponzora tvornicu rublja „Galeb Omiš“ i to sa svojom novom kolekcijom donjeg sportskog rublja „Adriatic sport“. 

Zemljovidi utrke sa ucrtanim kontrolnim točkama za jogging i light kategoriju biti će objavljeni na našoj web stranici dva dana prije utrke,u četvrtak 26.04.2012., dok će ultraši svoju trasu saznati tek na prijavama. Napominjemo da svi natjecatelji na prijavama dobivaju zemljovid utrke.

Info i prijave
Prijaviti se možete isključivo putem službene web stranice organizatora Planinarsko-ekološke udruge „Gata“, trposnjik.com, na kojoj možete pronaći Info dokumenat sa svim detaljnim informacijama vezanim za prijavu i ovogodišnji Grebbening. Prijave su otvorene do petka 20.04. nakon čega više ne zaprimamo On-line prijave. Nakon tog datuma moguće su prijave na kontakt mail ili mob. organizatora, ali ne garantiramo da ćete dobiti službenu majicu utrke, pa vas zato molimo da se prijavite na vrijeme.

Smještaj,prehrana i dodatne aktivnosti
I ove godine organiziran je smještaj po promotivnim cijenama u mobilnim kućicama u kampu Galeb i u apartmanima u blizini starta i cilja (kamp Galeb). Također kamp Galeb i njihova agencija Almisa-Larus za sve zainteresirane nude mogućnost prehrane u restoranu Brguja i organizaciju dodatnih aktivnosti u danima nakon Grebbeninga.

Za sve informacije oko smještaja, prehrane i izleta kontaktirajte na 
T: 021 864 430, E:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript almissa-larus.hrkamp.galeb.hr

Napomena za majice:
Svi natjecatelji koji su prošle godine bili na Grebbeningu primjetili su da Galeb ima komodnije majice od većine ostalih proizvođača, tj. da imaju dobre stare veličine. Zato vam preporučujemo da naručujete manju veličinu od danas standardnih.

Ostalo:
Za sve natjecatelje koji nisu smješteni u blizini cilja,u suradnji sa kampom Galeb smo osigurali besplatno tuširanje u sanitarnim prostorijama kampa.

Obaviještavamo sve natjecatelje da uz 30% popusta na sve artikle mogu nabaviti Enervit direktno od tvrtke Sport Janus. Također vas informiramo da u Splitu Enervit možete kupiti u Hervisu i Intersportu.
Za sve ostalo u vezi Grebbeninga pratite naš web trposnjik.com ili nas kontaktirajte na email  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Nema startnine za UltraGrebbening pobjednike!
Organizatori Mosor Grebbeninga nastavljaju dugogodišnju tradiciju da Ultra pobjednici imaju besplatnu startninu, te im na taj način zahvaljujemo na uspjesima postignutim na Mosorskom grebenu. 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.