Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Priručnik za Škrapere
(Rejting 0 od 5)
Trekking
Autor: Josip Tomic   
Utorak, 26 Veljača 2008 01:00
Prijava za sada ima preko 130. Pošto nakon Škrapinga ide večera i fešta sa glazbom i show programom moramo ograničiti broj Škrapera na oko 200 koliko ih restoran može primiti...
Približava se osmi ožujka, subota. Sa početkom u 8.30 ultra i 9.30 light. Ultra kreće iz mjesta Ždrelac a light kao i prošle godine iz Mrljana. Prijevoz iz Tkona će biti organiziran. Za plovidbeni red trajekta pogledajte www.jadrolinija.hr.

Prijava ima danas (nedjelja 24.2) preko 130. Pošto nakon Škrapinga ide večera i fešta sa glazbom i drugim show programom moramo ograničiti broj Škrapera na oko 200 koliko ih restoran može primiti.

Molimo naše vjerne Škrapere da se prijavljuju što prije. Mi bi bili sretniji da vas na startu bude kao na maratonu u Bostonu ili Londonu. No i broj mjesta u restoranu za večeru.

U osiguranju staze koja se proteže otokom učestvuje dvanaest članova Gorske službe spašavanja Zadar, jedrilica koja će biti za medije i prikupljanje eventualnih škrapera koji budu morali ili htjeli odustati. Također tu su tri gumenjaka koji će stalno krstariti uzduž obale. Na kopnu na rasplaganju će biti četiri kombija, dva već navedena GSS-a i po jedan općina Tkon i Pašman. U mjestu Tkon dežurati će liječnik i dvije medicinske sestre. Uzduž staze će vas ispred svojih robinzonskih kućica čekati domaćini s pićem i domaćim poslasticama.

S jedne strane otoka pogled na Velebit i Pašmanski kanal a s druge Kornati - kud ćeš ljepše.

Rekreativce na kraćoj stazi čeka jedna točka na kojoj će se okušati u gađanju lukom i strijelom. Pokušajte do te točke (vidjeti ćete je na karti koju ćete dobiti na startu) doći što prije da ne biste čekali u redu za gađanje.

Na cilju vas čeka raznovrsni program na kojem još radimo. Oni koji su bili prošle godine znaju da im neće biti dosadno. Vaših sto kuna će biti uloženo u vašu sigurnost, opskrbu, ishranu i zabavu.

Prve dvije godine smo mi organizatori imali stresove. Ove godine zahvaljujući tome što smo od Škrapinga napravili brand i povećanoj startnini, ne moramo strepiti ni mi a još manje vi.

Valja također naglasiti da će dio startnine ići za naše misionare i misionarke koji u Kongu pomažu djeci kojoj je naš pojam siromaštva luksuz.

Također, pokušati ćemo pomoći Kaljskim mažoretkinjama sa otoka Ugljana koje rade u teškim uvjetima.

Ove godine Škrapera više nego ikad, žena više nego ikad, medija, a i natjecatelja iz okolice dvadesetak u odnosu na nekolicinu prošle godine. Ove godine su sebe i nas za Međunarodni dan žena počastile, uz druge žene, naj dame pustolovnog pokreta u Hrvata: Darija Bostijančić, Jagoda Malbaša i Ana Ješovnik. Božena, gdje si ti?

Karte sa kontrolnim točkama ćete dobiti na startu isto kao kontrolne kartice i startni brojevi.

Onaj tko na cilju ne bude imao perforirane sve točke bit će diskvalificiran! Za novajlije: Idete po otoku i tražite točke na karti. Kad nađete prvu točku probušiti ćete prvo polje na kontrolnoj kartici, na drugoj točki drugo i tako do kraja. Na cilju ćete sucima pokazati karticu.

Ako nije navedeno sve što želite znati o Škrapingu za žene i radi njih, pitajte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

____

Detalji:: Škraping Treći:: Dobro došli u Međumorje!

___


Lanjske zgode i nezgode (svakako pročitati!! :-) ::

Nema trekinga do Škrapinga!

Bojan Jevševar:: Dan blistavog mora i guste makije

Veeeliki album Škraping fotografija

Dean Ribić:: Eto, treći...

Pavao Vlahek:: 20km manje masnoće

Tovareča Muzika Video:: Ovo svakako pogledajte ;)

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.