Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Škrapping ante portas
(Rejting 0 od 5)
Trekking
Autor: Josip Tomic   
Srijeda, 21 Veljača 2007 16:57
Još par dana i prestat će iščekivanje. Uh, nije lako, ali se isplati. Naravno ne u novcu. Kad god mi je nastupila kriza sjetio bih se prošlogodišnjeg zanosa ljudi, zahvalnih lica kao da smo ne znam što napravili. Pašman je toliko lijep da barem dvije trećine komplimenata organizatorima ide u stvari otoku. Takve ljepote rijetko gdje ima.
No, idemo konkretno: u petak 23. veljače u 15.30 polazi autobus iz Zagreba za Pašman. Pozivamo sve koji su rezervirali mjesto da dođu na vrijeme jer se ide starom cestom a treba stići na trajekt u 20 sati. Autobus polazi sa parkirališta ispred zgrade INA-e kod istočnog ulaza na Velesajam.

Do utorka u 22 sata prijavljeno je 157 natjecatelja/ica za dvije trke, kratku 20 i dugu 45 km. 24-og u subotu u 9 sati u mjestu Banj (Hrabrovi) je start duge trke, a sat vremena kasnije je start kraće trke iz mjesta Mrljane (sa plaže) .

Kao i sve druge pojedinosti, tako i kartu otoka s ucrtanim stazama možete pogledati na www.islandpasman.com.


Na južnoj stani otoka na nekoliko mjesta vas čeka okrepa, što je, koliko znam, također originalna pojava na našim trekinzima. Mi i ako napravimo propust, i taj je originalan.

Prijevoz natjecatelja bit će organiziran iz Tkona gdje je trajekt, ali ipak, s obzirom na veliki broj natjecatelja, apeliramo na one koji imaju prijevoz da povezu neke kolege.

Na startu će svaki natjecatelj dobiti kartu otoka s ucrtanom stazom te kartončić s brojevima koji će na kontrolnim točkama probušiti s cvikalicama koje će tamo naći. Jedna ili dvije kontrolne točke će biti "žive", tj. bit će sudac, za nikad se ne zna.Navečer je fešta s originalnim otočkim jelima. Uz dobru glazbu vrijeme leti i poznanstva se sklapaju brzinom gomilanja hrvatskog vanjskog duga.

Pogledajte na www.jadrolinija.hr  ako idete vlastitim prijevozom, jer ako vam promakne ciljani trajekt dobro je znati alternative.

Pošto je ultra u Treking ligi, a teška je i dugo traje, oprema navedena na našim stranicama je obavezna i bit će kontrolirana.

Svima želimo sreću i dobru zabavu!
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.