Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Završena je 3. Kros utrka Volim trčanje
(Rejting 5.00 od 5)
Trekking
Autor: Nada Vučić   
Četvrtak, 24 Lipanj 2010 05:11

 

Broj prijavljenih natjecatelja nadmašio je sva očekivanja. 477 trkača svih uzrasta uveličalo je svojim nastupom jednomjesečnu akciju u cilju promicanja zdravog i aktivnog načina života.

Utrka je održana na savskom nasipu kod Boćarskog doma u utorak, 22. lipnja, u organizaciji Društva športske rekreacije Aktivan život.

Na jutarnjem BABY MARATONU (20 metara) sudjelovalo je 15 natjecatelja do 2 godine. Pobjednica BABY MARATONA je Nensi Kršul iz Rijeke, a pobjednik Filip Vukadinović.

Slijedio je DJEČJI MARATON (500 metara) sudjelovalo je 75 natjecatelja do 10 godina. Pobjednica DJEČJEG MARATONA je Ana Marija Gavez iz Nedelišća, a pobjednik Filip Glavić iz Zagreba.

Na REKREATIVNOJ UTRCI ŽENA (2 km) sudjelovalo je 50 natjecateljica, a pobjednica utrke je Iva Mihaljević. UTRKU GRAĐANA (5 km) otrčalo je 157 natjecatelja, a pobjednik je Ante Pešec koji je ujedno i srušio rekord staze dotrčavši na cilj za 17,39 minuta. Pobjednica u UTRCI GRAĐANA je Marija Duraković.

Na najdužoj stazi KROS UTRCI VOLIM TRČANJE (11,44 km) sudjelovalo je 175 natjecatelja, a pobjednik i rekorder staze je Drago Paripović koji je na cilj došao za 40,04 minute, a pobjednica najduže staze je Marija Vrajić koja je u prošlogodišnjoj utrci postavila rekord staze na 5 kilometara.

Dio sredstava od startnine uručen je Zakladi Ana Rukavina.

Na utrci su sudjelovale i mnoge poznate osobe Renata Sopek (TV voditeljica i wellness instruktorica), sestre Iris i Darija Bostjančić (alpinistice koje su se prošle godine popele na Mt. Everest), Mario Valentić i Dejan Patrčević (triatlonac).

Najmanji su se nakon utrke okrijepili i zabavili uz prigodne poklone i predstavu CVRČAK I MRAV, a oni veći uz okrijepu i vrijedne nagrade sponzora su i zaplesali.

Zahvaljujemo svim sponzorima, volonterima i natjecateljima i vidimo se do godine na 4. Kros utrci VOLIM TRČANJE.

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.