Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
geMpardu rekord Sljemena!!
(Rejting 5.00 od 5)
Trekking
Autor: Tanja Kraljić   
Utorak, 01 Siječanj 2008 13:47
Dakle, ljudi, čujte i počujte (skoro pa) čudo ovo:: geMpard se u 2007. godini 207 puta popeo na Sljeme!!! Početkom godine najavio je napad na Pelcov rekord, koji se u jednoj godini popeo 157 puta!
Pa je išao ujutro, uveče, prije škole, poslije škole, tuširao se u školi prije nastave, sakrivao od djece u tajcama... U jednom danu znao bi i po deset puta! Otrči, pa se spusti uzme specku, pa opet gore dole, pa se spusti, pa onda ode vidjet malo što ima u Zagorju...207 puta!!

Kad je ljetos, negdje krajem kolovoza, srušio Pelcovih 157, slavilo se na veliko! Žene su pekle kolače, piva tekla Bliznecom...
Pa je reko da bi bilo glupo da sad stane na 158 jer da ne bi slučajno nekom mangupu palo napamet napasti njegovih 158, jer moraš, kaže geMpard, bit totalno bolestan da se 158 puta uspinješ i propinješ na Sljeme. Pa da opet mora i on cijelu godinu visit na Sljemenu da bi povratio rekord. Bolje odmah natuć još 50, da nikom ne padne na pamet da to ruši. (A geMpard da ostane tako vječni kralj Sljemena! :)))


Odbor za doček.

I eto ga jučer 207 uspona! Od toga 7 samo jučer i prekjučer!

O Bože, kakav car! Naklon.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Komentari (1)
1 Petak, 25 Veljača 2011 16:20
on je najveća carčina 207x na Sljeme pa nije uspjelo ni Stipi Božiću!!!Kralj,kralj i samo kralj!!!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.