Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Skakači u Crveno jezero
(Rejting 0 od 5)
Base jumping
Autor: Anamarija Marović   
Ponedjeljak, 28 Svibanj 2007 12:04
Sedam base skakača skočilo je prošli tjedan u misteriozno Crveno jezero. Kako su uspjeli skočiti u jezero u koje još niti jedan kamen nije ubačen, uskoro će nam za Adventure Sport Portal otkriti skakač Dražen Pezer. A do tada, evo ukratko što se toga dana zbilo u Imotskom...
Nakon kišnog jutra za kojeg je izgledalo da od skokova u 280 metarski ambis Crvenog jezera neće biti ništa, zasjalo je sunce te je pred preko 1000 gledatelja i svim hrvatskim TV i novinskim kućama u jedno od najmisterioznijih hrvatskih jezera skočilo 7 base letača iz Hrvatske, Slovenije i Rusije.Najatraktivniji je bio skok ruskog skakača Jurija čiji je slobodan pad trajao do nekih 80 metara od površine jezera i zaustavio dah mnogobrojnim gledateljima.

Skokovi su se održali pod pokroviteljstvom Turističke zajednice, a s osiguranjem Gorske službe spašavanja.

Ako su domaćini pokazali i upola gostoprimstva koje smo imali vidjeti na već tradicionalnim Imo adventure utrkama vjerujem da su i letači bili zadovoljni, a mi se s Imoćanima opet vidimo 30. 06. 2007. na pustolovnoj utrci Imo adventure 2007.

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.