Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Marko Hrgetić, treći put državni prvak
(Rejting 0 od 5)
Paragliding
Autor: Adventure Sport Team   
Utorak, 16 Kolovoz 2011 22:17

Marko Hrgetić Hrga iz PJK Flumena po treći put zaredom osvaja titulu državnog prvaka u slobodnim preletima parajedrilicom.

Ovogodišnje državno prvenstvo u preletima parajedrilicama održalo se u Makedoniji točnije na terenu podno i iznad Kruševa (rodno mjesto Toše Proeskog). Natjecanje je osim hrvatskog državnog prvenstva uključivalo i slovensko prvenstvo tako da je većina pilota bila Hrvati i Slovenci.
Broj natjecatelja bio je  ograničen na stotinu dvadeset i pet od toga četrdesetak Hrvata, pedesetak Slovenaca, te ostatak pilota i susjednih zemalja.

 

Natjecanju je kumovalo lijepo vrijeme i odlična atmosfera tako da su održane četiri od pet mogućih trka. Trke su iznosie od šezdeset do osamdeset kilometara, te do zadnjeg dana pobjednici su bili vrlo neizvjesni obzirom da su vodeći piloti bili vrlo blizu sa bodovoma. Zadnji natjecateljski dan ipak je odlučio o pobjednicima. Uz pomalo neobičajenu vremensku prognozu vodeći piloti nisu došli do cilja, te tako izgubili pozicije u ukupnom plasmanu.
Od Hrvata, tokom cijelog natjecanja, najbolji u open klasi bio je Marko Hrgetić koji je zadnji dan iskoristio priliku za pobjedu u ukupnom plasmanu, ali nažalost nedostajalo je malo sreće pa nije došao taj dan do cilja. Ipak uz veliku bodovnu prednost od prethodnih dana zadržao je vodeće mjesto u državnoj konkurenciji i tako po treći put zaredom postao državni prvak.
Najbolja žena u državnoj konkurenciji bila je Sonja Papeš iz PJK Zagreb.

Rezultati: SVI REZULTATI TU 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.