Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Održana prva disciplina
(Rejting 0 od 5)
Paragliding
Autor: Nikolina Končarević   
Ponedjeljak, 13 Srpanj 2009 12:46
Prva disciplina netom započetog Svjetskog kupa u paraglidingu održana je u nedjelju i to sa starta na Raspadalici iznad Buzeta.
Svih 128 pilota startalo je u disciplini „Race to goal“, odnosna trka do cilja, a bila je dugačka 63.9 km. Nakon starta piloti su krenuli prema prvoj okretnoj točki koja je bila Lanišće, zatim Lupoglav, Èrnica kod Buzeta,pa Motovun te prije samog ulaska u cilj morali su još okrenuti i točku Željeznička stanica Buzet.U sam cilj koji je bio na buzetskom nogometnom igralištu ušlo je njih 16. Prvi je bio Yassen Savov iz Bugarske s vremenom 2:21:26, Švicarac Stefan Wyss bio je drugi s vremenom 2:28:05 dok je treći u cilj ušao Slovenac Aljaž Valič s vremenom 2:41:07.  Od Hrvatskih pilota najbolje se plasirao Zoran Bošković i to na 28. mjesto. Marko Hrgetić bio je 33., Antoni Buljan 36., Karlo Bonačić 37., Damir Habek 48., Damir Biondić 56., Saša Leskovar 92., dok je Siniša Pintar bio 120.Više o rezultatima i natjecanju, te live praćenju discipline saznajte OVDJE i OVDJE. Dodatne informacije nalaze se i na službenim stranicama paragliding kupa te na službenoj stranici kluba gdje možete i skinuti fotografije.
 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.