Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Prvi na cilju Talijan Biagio Alberto Vitale
(Rejting 0 od 5)
Paragliding
Autor: Nikolina Končarević   
Utorak, 14 Srpanj 2009 22:40
U ponedjeljak je sa starta Raspadalica iznad Buzeta održana i druga disciplina Svjetskog kupa u paraglidingu dužine 60.9 km.
Pilotima je zadaća bila odraditi 4 okretne točke,i to Benzinska postaja Učka, Semić, Cerovlje, Podpićan, a cilj je bio postavljen u Boljunskom polju.

Na cilju je bilo dosta napeto, jer je grupa od 10-ak pilota stigla s malim vremenskim razmakom a prvi je u cilj ušao Talijan Biagio Alberto Vitale s vremenom 2'57''02. Nakon njega uslijedio je Nijemac Torsten Siegel s vremenom 2'57''41, dok je 6 sekundi nakon njega kao treći u cilj ušao Slovenac Urban Valič.

Među 15 pilota u cilju bile su i dvije žene, Elisa Houdry zauzela je 9. mjesto a Japanka Keiko Hiraki 14. mjesto. Najbolje plasirani Hrvat jučer je bio Damir Habek koji je zauzeo 16. mjesto. Od timova, jučer je slavio Advance, koji se tako pridružio prekjučerašnjim pobjedničkom timu Gin Gliders-a.Više o rezultatima i natjecanju, te live praćenju discipline OVDJE i OVDJE, a i na stranicama Svjetskog kupa te na službenoj stranici organizatora gdje možete i skinuti fotografije.


 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.