Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Zimska liga u preletima
(Rejting 0 od 5)
Paragliding
Autor: Nikolina Končarević   
Subota, 12 Veljača 2011 17:26

 

Završena je Zimska liga u preletima paragliderom koja se od 05. do 08. veljače održala u Buzetu.
Odrađena su četri natjecanja, prvenstveno zahvaljujući izvrsnim vremenskim uvjetima, a od 70-ak prijavljenih pilota iz Slovenije, Češke, Njemačke, Slovačke, Mađarske, Austrije, Makedonije, Estonije, Srbije, BiH i Hrvatske najbolji je bio Primož Suša, čime je potvrdio vodstvo prije sljedećeg, četvrtog po redu, natjecanja koje će se održati početkom ožujka u Triblju kod Crikvenice.
 
 
 
Drugi je u ukupnom poretku bio Urban Valič, a treći Čeh Tomas Brauner. U Serial klasi prvi je bio Dušan Durkovič, drugi Jošt Napret, dok je treći bio Adrian Liptai iz Slovačke.
 
 
 
Kod žena, u ukupnom poretku, slavila je Ewa Korneluk-Guzy iz Njemačke, ispred Kinge Tasnadi iz Mađarske, te Markete Gwuždove iz Češke.
 
 
U Sportskoj klasi najbolji je bio Grega Rutar, ispred Stojana Kranjca i Mitje Janjčiča. Nakon u nedjelju završenog Otvorenog slovenskog državnog prvenstva u preciznom slijetanju, organizatori KSL Tići iz Buzeta i slovenski klub Krokar iz Železniki nisu krili zadovoljstvo uspješnim zaključivanjem oba natjecanja. Nikolina Končarević.
 
 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.