Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Velika nagrada Hrvatske u slobodnom letenju zmajem
(Rejting 0 od 5)
Zmajarstvo
Autor: Andrija Čolak   
Srijeda, 09 Svibanj 2007 01:00
Za vrhunske rezultate pobrinuti će se ponajbolji hrvatski, ali i najbolji svjetski letači koji su sa zadovoljstvom najavili svoj dolazak na letilišta Učke i Ćićarije.
Prošlogodišnji organizator Europskog prvenstva ove godine organizira Otvoreno prvenstvo Hrvatske u Zmajarenju.

Opatija-24.-29.5.2007.

Pozivamo Vas na 7. otvoreno prvenstvo Hrvatske u slobodnom letenju zmajem. Organizator, klub Homo volans koji je prošle godine uspješno organizirao Europsko prvenstvo u zmajarenju, pobrinuti će se i ove godine za vrhunski sportski događaj, najbolju zabavu i prije svega sigurnost za sve posjetitelje i natjecatelje. Za vrhunske rezultate pobrinuti će se ponajbolji hrvatski, ali i najbolji svjetski letači koji su sa zadovoljstvom najavili svoj dolazak na letilišta Učke i Ćićarije. Najavljeni dolazak svjetskih prvaka dokazuje sposobnost i entuzijazam opatijskog kluba Homo volans u organizaciji ovakvih sportskih natjecanja.

www.homo-volans.hr

K.s.l. "Homo volans" organizacijom natjecanja osigurava stalnu promidžbu letačkih mogućnosti opatijskog zaleđa i sporta kao takvog, a koje se odražava u sve većoj posjećenosti turista – letača  i sve većoj zainteresiranosti mladih za taj tip letenja što prepoznaje TZ Grada Opatije, JU Park prirode Učka i ostali pokrovitelji koji prate manifestaciju svih ovih godina do sada.

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.