Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
17.10.2009 08:09:47

Početak avanture s Blogom na Adventure sport portalu


Autor bloga: gorilla

Ovo što ćete sad pročitati je moj prvi blog, poćetak jedne avanture koja bi trebala ćitateljima a i meni priuštiti dobru zabavu. Naravno budući da je prvi oćekujete svakakve greške za koje se treba unaprijed isprićati. Nisam još siguran koje teme će se teme na blogu koristiti al mogu vam od oka reći da če biti prvenstveno sportskog sadržaja iz svijeta biciklizma.


Naslov prve teme je malo poduži al poanta je da se radi o jednoj velikoj avanturi u kojoj se autor treba što prije snaći kako god zna i umije a to neće biti nimalo lako. Jako bi pomoglo kada bi ovo netko proćitao i izrazio svoje najiskrenije mišlljene. Očekujem najžešče kritike a smije pasti i koja poticajna ideja,pohvale nećemo zanemariti. Upravo dok ovo pišem se desila još jedna avantura,nešto sam krivo stisnuo i promjenio si funkciju firefoxovog internet explorera pa mi sad to malo odvlaći pažnju od onoga što sam započeo. Uzimam si par min pauzu dok neotklonim kvar... Kvar je otkoljen vratimo se nazad na poćetak.

Dok ja ovo pćinjem pisati se i službeno zatvara biciklistićka sezone u Hrvata. Danas se vozi utrka od gračana do Vrha sljemena otvorena je za sve bicikliste bez dobnih ograničenja. Obavezna je samo upotreba zaštitne kacige. Sutra se vozi malo tezi teren uspon na sljeme po makadamsoj cesti za koju treba malo bolji bicikl i dosta više snage kako bi se uspon savladao. Te dvije utrke su povezane te da bih dobio titulu najboljeg zatvarača sezone treba biti dobar na obadvije utrke. Iako nigdje baš nepiše da su tre utrke službeno zatvarnje sezonu utrke su zbog več dužeg vremena organiziranja dobile taj status. Teško je reći da se bicilistićka sezona može uopće završiti kad ima upornih i voljnih ljudi koji se na bicilu voze tokom cijele godine. Upravo tako nešto je mene uvjek bunilo. Tko su Biciklisti? Svi oni koje voze bicile je ona globalna kvalifikacija iz koje proizlazi jos milion podgrupa u kojoj se svatko od nas može pronaći. Svi mi nekako dijelimo isto veselje u vožnji biciklom. Možda malo manje uživaju oni što moraju voziti bicikle kao npr Gradska Služba Čistoce( skraćeno smetlari) raznorazni dostavljaći (od pizza pa do cviječa itd). Kažem samo možda jer ima užitaka i u takvim vožnjama. Možda je dobro da poćinjem ovo pisati sad na kraju sezone jer imam više vremena pa ću dobivati i više inspiracija,a i neću ljude gnjavit s rezultatima s utrka. Pisat ću morat onda malo više o rekreativnim vožnjama u kojima po mom misljenju leži najveći užitak a one su puno zdravije nego one natjecateljske vožnje. Kad smo već kod rekreacije budem ćitatelje portala pokušao obavijetiti kad su polasci redovnih nedjeljnih(okupljnje na Jarunu ispred Dico bara Galery,redovni termin je 9h)  vožnji u većim skupinama. Najveći neprijalje vožnji će nam biti lose vrijeme. Znaći ako vidite kišu ili snijeg nema nista od organiziranja ostajete sami. Ukoliko je vrijeme ok onda nemate straha od propuštanja vožnje i druženja.

Upravo ovako čemo završiti prvo pisanje. Sad sam čekam da vidim komentare, kritike(nemojte biti blagi), pohlvale(teško za oćekivati) i prijedlozi uvijek dobro došli. Stoga proćitajte ovih par redaka pa da vidimo kako dalje. 

ByBy

 Odgovori
Korisničko ime:

E-mail:

  Unesti text sa lijeva:
 Adventure Sport Portal on Facebook


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.